Saját Szemmel

Saját Szemmel

Megmérettetés

2018. szeptember 05. - Saját szemmel

Mindenki életében fontosak a célok, a visszajelzések, a megmérettetések, hiszen ezek a mindennapok mozgatórugói. Nem lehet csak robotként dolgozni, felnőttként is vágyik az ember a dicséretre, kellenek a dorgálások, amik felrázzák, utat mutatva jó irányba halad e vagy változásokra, változtatásokra van szüksége.

Ezek motiváltak bennünket akkor, amikor beneveztünk az ÉV HOTELE versenybe, hogy megnézzük, milyen visszajelzéseket kapunk, hogyan reagálnak vendégeink szállodánkra, dolgozóinkra egy ilyen megjelenés kapcsán.

Lázasan készültünk, tette mindenki a dolgát nap-mint nap, de még jobban akart teljesíteni, hogy a forgatás, a felvétel minél jobban sikerüljön, minél pozitív benyomást tegyünk a forgatócsoportra, a hozzánk látogató, a műsorban szereplő családra és a képernyő előtt ülő  nézőkre, és elsősorban a hozzánk látogató vendégekre.

Többször írtam már arról, hogy ez az ágazat, ami a legtöbb kritikát kapja, ahol azonnal lehet nyilvánosan, minden portálon név nélkül véleményt nyilvánítani , hogy ilyenkor kapunk hideget és meleget, de tudjuk nem lehet mindenkinek megfelelni.

Hitvallásunk az, hogy tudásunkhoz mérten tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy a vendégek elégedetten távozzanak, nyújtsunk maximumot, még ha tisztában is vagyunk hiányosságainkkal,  hátrányainkkal. Az építő kritika előre visz, a rosszindulatút pedig el kell engedni.

A forgatás napján megérkezett a stáb és a műsorvezető, Pataki Zita párjával, majd a kiválasztott család, aki a szállodánk szolgáltatásait bemutatták és véleményeztek bennünket.

Mindenki nagyon kedves és közvetlen volt, a megbeszélés után kezdődött is a forgatás. Mindent megszerettek volna mutatni, célunk egy volt, a nézők hiteles képet kapjanak a szálloda elhelyezkedéséről és szolgáltatásairól.

Augusztus elején kerültünk műsorba, mindenki izgatott volt a számunkra jelentős napon. A lobbyba összegyűltek a dolgozók és az ott tartózkodó vendégek is, hogy megnézzék az adást. 

Jó volt látni magunkat, jó volt érezni a vendégek támogatását, büszke lenni magunkra, hogy szép helyen van a szállodánk, elégedettek lehetünk, a belefektetett munka csak meghozza a gyümölcsét.

Először két szálloda volt versenyben az első adás után, melyre a szavazók a facebookon voksolhattak és naponta néztük a szavazat állását. 

Örömmel töltött el bennünket, hogy ebben a versenyben nyertünk, egy kastélyszállóval szemben, amelyről tudjuk, hogy teljesen más adottságokkal rendelkezik.

A hónapban még négy másik szállodát is bemutattak és elindult a verseny a hónap hotele címért, melyben 3. helyezést értünk el.

Nagyon boldogok voltunk, mert a szavazatok, népszerűsítések és megosztások folyamatosan érkeztek, éreztük a támogatást.

Tudjuk a helyünk, tudjuk, tudtuk, hogy ezt a versenyt nem nyerhetjük meg, mert egy más adottságokkal, újdonságokkal, egyediséggel rendelkező szálloda elé nem kerülhetünk.

Örültünk és boldogok voltunk, mert sokan támogattak bennünket, kerestek, írtak, hogy szavaztak ránk.

Éreztük a felénk áradó szeretetet, és büszkeséggel töltött el bennünket, hogy ez a kis ékszerdoboz a miénk, és bár nem új, de barátságos, tiszta, és egyedi.

Egyedi az elhelyezkedésével, egyedi a dolgozóink által megtöltött figyelmességével és szeretetével.

Egyedi, mert a miénk.

Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://sajatszemmel1.blog.hu/api/trackback/id/tr1814222867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása